perjantai 26. heinäkuuta 2013

seaside

tänään tapasin aamulla ekaa kertaa hostmaman tyttären lapset. niitä oli kolme: lauren, emily ja tosi ihastuttava puolitoistavuotias georgina! aivan ihania tyttöjä kaikki kolme!
ennen kahtatoista lähdettiin seasidelle. ajettiin ensin kingsand-nimiseen pikkukylään, jossa oli tosi kylmä ja tuulista, mutta kierreltiin silti pitkin kapeita kujia ja kivisiä rantoja pitkin. siellä oli kyllä tosi idyllisen näköistä!
sieltä oli kuitenkin lähdettävä, kun tuuli mereltä päin, muttei haluttu vielä mennä kotiin. niimpä otettiin suunta kohti rantakaupukia nimeltä looe, jossa aurinko tuli esiin ja olo oli kuin jossain etelän maassa! kaupunki oli tosi kaunis ja kesäinen, talot ihania ja kaupat suunniteltu juuri munlaisia turisteja varten! kierreltiin matkamuistomyymälöissä, joita kyllä riitti! löysinkin jo ensimmäisiä tuliaisia perheelle, onneks!
siellä menikin muutama tunti, enkä ois kyllä millään halunnu lähtee sieltä ihanalta hiekkarannalta. ajeltiin upeita maisemia katsellen takas kotiin ja pysähdyttiin ostamaan paikallisia mansikoita ja jäätelöä. siellä jäätelökioskissa oli aivan ihana pikkupoika varmaan isänsä apuna, voi apua miten söpö se oli, oikee pikku mister-know-it-all! ja olihan se jäätelökin hyvää, paljon parempaa kun suomessa!
käytiin istumassa iltaa läheisessä pubissa ja ostin ensimmäiset karkit ja suklaat lähikaupasta huomista purjehdusmatkaa varten. herätyskello soi kuudelta, ja seitsemältä olen jo veneen kannella (toivottavasti) ottamassa aurinkoa!

looessa oli just vuorovesi, joten joki oli melko kuiva ja suurin osa veneistä kuivilla mailla, ja siellä haisi ihan kalalta! mut kattokaa minkä näköstä!

tältä rannalta en ois halunnu millään pois! (tähän ei millään lailla vaikuttanut se, että siellä oli paljon paidattomia brittipoikia...)

tätä tarkotan, kun sanon, että siellä näytti ihan etelältä..

bongatkaa kuvasta turisti! jos olisin tienny, että ollaan menossa tonne, oisin pukeutunu vähän kivemmin...

hiekkaranta oli suurimmillaan laskuveden takia, oisinpa ottanu pyyhkeen mukaan niin osi voinu uida!

ihania taloja looessa

kotimatkalla, taustalla taas plymouth (can't wait!)

perusmaisemaa täälläpäin

nyt on aika pistää pää tyynyyn, fingers crossed että huomenna ois hyvä sää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti