sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

morning walk

lähdettiin tänään ennen puoltapäivää mount edgcumbelle kävelylle, ja siellä totesin aika nopeesti, että jos kotonakin ois tollaset maisemat niin tulis ehkä lenkkeiltyä jonkin verran enemmän... siellä oli myös deer park, ja näin jopa vilahduksen parista peurasta, kun ne säikähti ja lähti juoksemaan!
vuorella oli aika tuulista, mutta kävellessä tuli tosi lämmin. sen jälkeen piti tulla kotiin laittautumaan, ja lähdettiin torpointiin lions meetingiin. siellä sain tosi hyvää ruokaa ja söin jopa ensimmäisen cornish pastien, joka on vähän niinkun meidän pasteijat. sieltä mut vietiin taas uuteen ruokakauppaan, koska olin sanonu aiemmin, etten lähde britanniasta kotiin ennenkun olen löytänyt pingviinisuklaata. siellä hostdad sitten kiikutti yhen paketin niitä mulle ja olin ihan onnesta soikeena! täältä nimittäin ei saa niitä, mutta onneks sparista tosiaaan saa niitä twixejä... ostin kyllä niitäkin, niiden kolmen pingiivinsuklaapaketin lisäksi :D
tämä päivä menee laiskotellessa kotona, ellen sitten dinnerin jälkeen saa lähteä naapurien koiranpennun kanssa lenkille. se on hurmaava pikku kaveri, joka pissaa aina kun se innostuu, joten aina kun sitä menee leikittämään, pitää vähän varoa!
huomenna on luvassa plymouthin ensimmäinen reissu, shopping centers here i come!
kaikki kuvat on mount edgcumbelta.








4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. ne on sellasia pienia suklaapatukoita, joissa on aina pingviini vitsi siina paperissa! ne ei oo ees mitenkaan erikoisen makusia, mutta ne vitsit on niin hauskoja et sen takia tykkaan noista niin kovasti hahah!

      Poista