torstai 25. heinäkuuta 2013

photos

valmiina matkaan frankfurt-birmingham!

uus lempibiisi, tämän soi monta kertaa! pakko sanoo, et oli aika hieno hetki kun soittimesta kuuluu täysilla coldplayn viva la vida ja iso-britannian rannikko tulee koneen ikkunasta näkyviin :)

pilvessä

salakuva birminghamin lentokentällä, jossa istuskeltiin siis 6h. nämä jalat kuuluu matteolle, lucakselle, oonalle, minulle ja graysonille. grayson, if you ever see this, #yolo!

#teamyolo jenny and annie + half of matthew in english

saavuin kotiin keskiyöllä rankkasateessa, joten tässä ensimmäinen kuva cornwallista! tää on mun ikkunasta, bussi plymouthiin pysähtyy siis aivan vieressä. jos tulee tylsää joku päivä niin taidan hypätä tuohon! :p

näissä maisemissa kelpasi heräillä ja juoda tuorepuristettua appelsiinimehua!


iltapäivällä lähdettiin kohti mount edgcumbea, ja maisema oli tätä koko matkan. ihanaa! taustalla näkyy siis plymouth, jonne suuntaan viimeistään maanantaina! vuorelta oli kyllä upeet näkymät tonne, ois ihana käydä tuolla joskus illalla ja nähdä noi kaupungin valot.

mount edgcumbe housessa oli yks huone, jossa sai pukee päälleen tollasia (ilmeisesti alkuperäisiä) vaatteita. pakko oli kokeilla vaikka tiesin, etten oo kovin kuvattan näkösenä liikenteessä hahah! toi mekko oli hurjan painava, mutta tietty halusin sen koska se oli hienoin. housessa oli tosi hienoja tauluja ja muutenkin siistejä juttuja ainakin mun mielestä!

mount edgcumbe house

housen puutarhaa

house

turisti! taustalla taas plymouth! tuolla puistossa on pakko joku päivä käydä piknikillä tai naapurin koiran kanssa, se on niin kaunis! ja noi näköalat on tosi upeet tuolta. tässä kuvassa ei näy, mut plymouthissa on samanlainen maailmanpyörä kun london eye, joten vaikka en pääsis lontooseen niin maailmanpyörä on taattu :)

näin alkaa ensimmäinen päivä olla putkessa, oon edelleen aika väsyny enkä ihan täysin palautunu eilisen pitkästä matkasta. tänään käytiin siis tuolla mount edgcumbessa ja ruokaostoksilla ihanissa pienissä kaupoissa! käytiin äsken vielä kävelemässä millbrookin lammen ympäri ja siellä oli hirmu isoja joutsenia ja paljon lokkeja. tuli kotoinen olo, kun kuuli lokkien äänen! nyt kun sain netin, aion varmaa koko illan olla sulkeutuneena omassa huoneessa ja lukea blogeja ja rentoutua vaan, jotta huomenna jaksaa taas puuhailla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti