perjantai 9. elokuuta 2013

roadtrip - liverpool & birmingham

uusi birminghamista ostettu hame päällä liverpoolin yössä!

liverpoolissa alberto dockilla kattelemassa menoja

apina pikkuveli anto mulle NERDS!!!

siskon kanssa sightseeing-bussissa eikä väsytä yhtään



vihdoinkin kotona taas! takana aivan mahtavia roadtrip päiviä takana, nyt oon väsynyt mutta onnellinen! yksi elämän suurimmista unelmista tuli toteen: pääsin lontooseen ja vieläpä moneksi päiväks! mutta siitä enemmän joskus, muistelen ensin birminghamia ja liverpoolia! birminghamissa käytiin aamulla cadbury's world suklaatehtaalla, se oli yllättävän mielenkiintonen! se oli sellanen kävelyreitti ja sen varrella oli kaikkia hauskoja elokuva- ja teatteripätkiä ja sain miljoona suklaapatukkaa ja kaikkee! 

käytiin yks päivä hampuraisilla, en jaksanu syödä tuosta edes puolia vaikka se oli tosi hyvää!

siskot ja suklaatehdas

kirjotin terkkuja sulatetulla suklaalla! (oli muuten tosi hyvän makusta :D)

aina ihana forever21

shoppailemassa birminghamin bullringissä!

liverpool!

birminghamista otettiin suunnaks liverpool, jossa istuskeltiin siskon kaa ilta puistossa ja käveltiin pitkin keskustaa ja laitureita. yöllinen liverpool oli tosi kaunis, jotenki tän tytön sydän kaipaa isoon kaupunkiin (ei tosin lontoon kokoseen...)
seuraavana aamuna lähettiin syömään ja sit käytiin sightseeing bussilla kiertää kaupunki ympäri. harmi, ettei yläkerrassa ollu tilaa, oisin ehkä saanu kuvia sieltä.. sitte pitiki kiirehtii juna-asemalle ja otettiin suunnaksi lontoon euston! kerron lontoon jutuista enemmän myöhemmin, nyt lähdetään kaupungille kävelemään ja tavataan kavereita!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti