perjantai 16. elokuuta 2013

and i will always love you

kotona ollaan, uskomatonta :(
noihin kolmeen viikkoon mahtui niin paljon kaikkee ihanaa, etten millään haluais olla täällä vesisateessa alottamassa arkea ja lukemassa ylioppilaskokeisiin. nyt kun muutto on alta pois ja matkalaukut tyhjennetty uuden kodin kaappeihin, oon vihdoin tajunnu, etten tullu käymään kotona, vaan tulin takas kotiin. jännää miten vaan kolme viikkoo sai aikaseks tällasen reaktion.
leirin fb-sivulla käydään jatkuvaa keskustelua ja jaetaan kuvia, ja vielä kerran mietin, että olisinko halunnut sittenkin olla siellä. sitten mietin mun kymmentä päivää pohjois- ja keski-englannissa, enkä vaihtais pois sekuntiakaan! niin monta ihanaa muistoa sain ja yks suurimmista unelmistakin tuli toteen. mutta ehkä ens kerralla menen leirille, kuka tietää..

tein ennen lähtöä omaan blogiin listan, mitä kaikkea haluan englannissa tehdä ja nähdä, ja alleviivattuina ne mitä tein!

"briteissä eniten odotan: lontoofish 'n chipsbritish publive-musiikkiakauniita pikkukyliä, lenkkeilyä ihanissa maisemissapaljon yllätyksiäshoppailua (varokaa vaan body shop, victoria's secret, primark ja muut ihanat!), valokuvaamistapaikallisbussejatescoa ja uusia karkkeja ja sipsejä, haluaisin ratsastaa hevosella, brittiaksenttikakskerroksiset bussit,harrods,  haluun ostaa kukkia torilta, brittiläisen ellen, voguen ja cosmon ostaminen, meressä uiminen... loputtomasti kaikkeaa ihanaa, mitä kolmessa viikossa ehtii tehdä!"

 paljon tuli siis tehtyä, ja tein myös lukemattomia asioita, joista en osannut unelmoidakaan:

katselin tähtitaivasta keskellä jalkapallokenttää, näin hevosia lenkkipolun varressa, ostin ruokaa menemällä self servicen kautta, söin sconeseja, upotin varpaat atlanttiin, keräsin simpukoita merenrannalla, kävelin sisään pubiin jossa kaikki tunsivat mut mutta mä en ketään, astelin paljain varpain pitkin lontoon (aamu)öisiä katuja, juttelin tuntemattomille ihmisille puistoissa ja junissa, kävin maailmanpyörässä, harhailin juna-asemilla, opetin 5-vuotiaalle tytölle suomea, söin tuliaisiksi tarkoitetut suklaat itse,  opin pelaamaan korttia, annoin tuliaiseksi salmiakkia ja yllätyin kun ne söi koko rasiallisen, kerroin japanilaiselle miltä revontulet näyttää, ja mikä tärkeintä, sain kaksi uutta kotia ja uusia ystäviä, joiden luokse palaan niin pian kuin voin!







great britain, i will always love you <3





1 kommentti:

  1. Hyvät kuvat :)
    blogistani löytyy lisää Englantivinkkejä jos kiinnostaa

    VastaaPoista