sunnuntai 11. elokuuta 2013

LDN

tämä näky odotti ulkona, kun astuttiin ulos waterloon metroasemalta. en voi ees sanoin kuvailla sitä onnellisuuden määrää sillä hetkellä! täytyy kyllä sanoo et oon aivan todella kiitollinen kaikille niille, jotka mahdollisti tän unelman toteutumisen!

wednesday night london adventure! uudet lincolnista ostetut korkkarit jalassa (eikä jalkoihin sattunu ollenkaan) kiidettiin pitkin lontoon katuja (eikä pelottanu ollenkaan)

jubilee gardens

big ben!

kiireisinä tyttöinä päätettiin kävelemisen sijaan koluta oxford streetin kaupart bussilla liikkuen, mikä oli ihan viisasta, koska en tienny että oxford street on niin pitkä!

hostmama oli varannu meille Verta-hotellista afternoon tean, ja se paljastuikin viiden tähden hotelliksi! oli vähän alipukeutuut olo, kun miehet siemaili skumppaa siellä puku päällä ja itellä oli tää h&m hame päällä... oli kuitenkin aika huikee kokemus!


tällasia herkkuja kuulu afternoon teahen! nuo leivokset oli jotain aivan ihanaa ja sconeseja tuolee hirvee ikävä! saatiin valita teelehdet ite ja valitsin suklaateen mikä osottautu kyllä aivan nappivalinnaks, onneks sitä tuli kannullinen!

osa nähtävyyksistä jäi ajanpuutteen takia käymättä, mutta tän rakennuksen ohi käveltiin useasti. kyseessähän on westminster abbey! harmittaa vähän, etten ehtiny sightseeing bussiin, mutta ens kerralla sitten!


siinä ne kuuluisimmat samassa kuvassa!

istuttiin kumpanakin iltana trafalgar squarella ja se oli ihan hurjan kivaa! siellä oli paljon ihmisiä puuhailemassa kaikkee ja istuttiin vaan rappusilla syömässä jotain ja oltiin iha turisteja :)

onnellinen lontootyttö :)

onnelliset lontootytöt ja london eye!


kaikenkaikkiaan lontoon reissu oli jotain ihan uskomatonta! näin lontoon päivällä ja yöllä ja illalla ja aamulla ja se tunnelma siellä on iha mieletön! katutanssijoita ja laulajia ja taiteilijoita ja ihmisii ja ruokakojuja ja matkamuistoja ja ulkomaalaisia ja lontoon nähtävyydet ja kaikki, tuohon kaupunkiin on päästävä vielä takas! monet sanoo, että lontoo on nähty yhdessä päivässä mutta meille ei riittäny kolmekaan millään.
ekana iltana eksyttiin ja jouduttiin ettii oikeeta bussia kaks tuntia. oltiin yöpaikassa puol neljältä yöllä, ja herättiin kaheksalta valmistautuu oxford street shopping dayhin! käytiin shoppaamassa ja Verta-hotellissa afternoon tealla ja sit vaan seikkailtiin yöhön asti lontoossa. aamulla lähdettiin kohti kings crossia ja sieltä junalla kotiin. kiitos reissusta host family, lions club ja kaikki, oli unohtumaton reissu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti