sunnuntai 4. elokuuta 2013

isä olen täällä maailman toisella puolen, äiti älä pelkää kyllä pidän itsestäin huolen

finally home!



niinkun aiemmin jo kerroin, matka gainsborough'un ei sujunu ihan toivotulla tavalla. joku oli ilmeisesti hypäny raiteille manchester piccadillyssa, joten junat myöhästeli. missattiin vaihtojuna sen takia, eikä junayhtiö tehny asian vuoks mitään, joten oltiin jonkin aikaa jumissa siskon kanssa sheffieldin juna-asemalla. päästiin joskus kymmenen jälkeen junalla puoleenäliin, josta meitä tultiin hakemaan. pääsin nukkumaan vähän ennen yhtä ja herätys oli aamulla klo7, kun lähdettiin lincolniin.

kamerasta loppu akku, mutta otin pari huonoo kuvaa katedraalista. se oli ihan ku tylypahka haha! mentiin syömään sellasee pieneen puistoon siellä sisäpihalla, ja voisin mekei vannoo et harry potter-leffoja on kuvattu siellä!

sieltä mentiin sit suoraan keskustaan ja koluttiin primark, new look, internacionale ja kaikkii muitakin! kun joskus saan kameranki ladattuu, otan kuvat niistä pienistä jutuista, mitä ostin. adapteri meni vähän rikki, joten nyt yritän saada sen vaa toimimaan ja saada tän koneen ladattua. huomenna suuntana birmingham!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti